Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масована ракетна атака Росії по Україні: де було чути вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

Масована ракетна атака Росії по Україні: де було чути вибухи

Росія провела чергову масовану атаку по Україні в ніч на 24 березня. Більшість ракет прямували на Львівщину та Київ.

24 березня 2024, 07:47 comments1017
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія провела третю масовану атаку по Україні за кілька останніх днів. У ніч на 24 березня росіяни запустили кілька десятків крилатих ракет з 14 літаків Ту-95. Вибухи та роботу протиповітряної оборони було чути у Києві, Львівщині та інших областях України.

Масована ракетна атака Росії по Україні: де було чути вибухи

Росія провела масовану атаку по Україні в ніч на 24 березня. Фото з відкритих джерел

Близько пів на четверту по всій території України прозвучала сирена оповіщення про повітряну тривогу. Після четвертої години ранку перші ракети зайшли на територію України у Сумській та Чернігівській областях. Більшість груп ракет прямували на захід, а остання, яка залетіла в Україну – націлилась на Київ.

Близько п’ятої ранку перші вибухи стались у Києві. Мер Віталій Кличко повідомив про роботу ППО та заявив, що уламки ракет впали у Деснянському районі на лісосмугу. Також уламки впали у Шевченківському районі на територію паркової зони та на територію житлової забудови. За попередньою інформацією було збито близько 10 ворожих цілей.

Згодом ракети, що прямували на Захід досягли Львівської області. Перші ракети пролетіли над центром Львова о 5:17. Згодом ще кілька груп ракет залетіли на Львівщину та пролетіли над містом у бік Стрия. Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про роботу ППО у місті та області. За попередньою інформацією, мера Львова Андрія Садового, на Стрийщину Росія випустила близько 20 ракет та 7 дронів. 

Через близькість до польського кордону Польща вкотре підняла винищувачі у повітря.

Наразі інформації щодо постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про масований удар РФ ракетами та шахедами 22 березня. Тоді Росія провела найбільшу атаку на українську енергетику за час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини