Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли ЗСУ стане легше: ЗМІ дізналися, чи справді на фронт почали надходити нові боєприпаси
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли ЗСУ стане легше: ЗМІ дізналися, чи справді на фронт почали надходити нові боєприпаси

Захисники кажуть, що нарешті зможуть виконати свою роботу та активніше знищити окупантів

15 травня 2024, 16:12 comments2423
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що росіяни спробували відкрити нову ділянку фронту на Харківщині, західні партнери все ж таки встигли розпочати постачання на позиції ЗСУ таких необхідних боєприпасів. Як передає портал "Коментарі", про це пише Sky News.

Коли ЗСУ стане легше: ЗМІ дізналися, чи справді на фронт почали надходити нові боєприпаси

Боєприпаси. Фото з відкритих джерел

Журналісти поспілкувалися з українськими військовими, які перебувають безпосередньо на передовій. Йдеться про захисників Донецької області.

Автори матеріалу точно не впевнені, в який саме день зброя почала надходити. Проте зазначають, що солдат із позивним "Заур" поділився рідкісною, гарною новиною: "Схоже, прибувають нові боєприпаси".

"Він (військовий – ред.) не знав точних деталей, але сказав, що свіжі боєприпаси почали доставляти приблизно тиждень чи два тому" – йдеться у матеріалі.

Журналісти зазначають, що постачання снарядів мали велике значення для артилерійської групи, яка захищає Часів Яр від настання російських військ.

Щодо битви з Росією за Часів Яр військовий зазначив, що це місто вже давно входить до переліку російських цілей. Наразі фронтова ситуація досить напружена.

"Бої йдуть щодня", — сказав захисник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни продовжують просуватися вперед на Харківському напрямку, окупуючи нові села та наближаючись до міста Вовчанська. На Заході військові експерти, деякі політики та аналітики все частіше стали визнавати, що припустилися величезної помилки, затягуючи з наданням допомоги Україні через побоювання, що це викличе нову ескалацію з боку Росії. Путін і так постійно "ескалює", у тому числі змітаючи ракетами та дронами українські міста та інфраструктуру. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що зараз відбувається на фронтах російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини