Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гончаренко розлютив військових: його пропонують покарати
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко розлютив військових: його пропонують покарати

Військовий Леонід Маслов вважає, що нардеп Олексій Гончаренко має бути покараний за розповсюдження недостовірної інформації та панічних настроїв, а також закликів покарати військових

15 травня 2024, 17:35 comments6688
Поділіться публікацією:

Розвідник Леонід Маслов розповів про ситуацію на півночі Харківської області, за якою спостерігає на власні очі. За його словами, ситуація ще не досягла точки визначеності.

Гончаренко розлютив військових: його пропонують покарати

Олексій Гончаренко

"Обидві сторони основні сили ще не задіюють. Однак впевнено скажу: ніякої зради нема. Окремі фейли є (теж з обох сторін до речі), але провалу нема. Я не знаю, хто і як неправильно чи не там чи не вчасно побудував оборонні укріплення. Однак про якісь наші поразки не йдеться",
- підкреслив військовий.

За його словами, все буде залежати від роботи розвідки з обох сторін, вміння маскуватися та робити приховані маневри і пересування, щоб досягнути ефекту несподіванки. Поки що, каже Маслов, з цим проблеми, на жаль, є.

При цьому військовий підкреслив, що його розлютив нардеп Олексій Гончраенко, на якого посилаються російські телеграм-канали, які радісно волають, що узяли Вовчанськ. Як відзначив Маслов, нардеп сказав, що місто переходить під російську окупацію.

Військовий відзначає, що Гончаренко чомусь не закликає усім згуртуватися і під його керівництвом будувати укріплення десь у Вовчанську або на півдні.

"Воно як справжній вояко хоче розстріляти тих, хто не будував фортифікації під щільним вогнем ворога",
- обурився військовий.

При цьому він підкреслив, що військові не здали Вовчанськ. За його словами, окупанти два дні тому зайшли на північні окраїни міста, в 3 км від нашого держкордону. Як вони будуть просуватися — побачимо, але місто у будь-якому випадку буде могилою для тисяч окупантів, додав Маслов.

"А Льолік і такі як він мають сидіти в тюрмі за розповсюдження панічних пліток і заклики розстрілювати військових",
- додав військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Гончаренко, дійсно, обурювався тим, що на Харківщині в сірій зоні за 200 метрів від кордону з Росією не побудовані фортифікаційні споруди. Окрім того, за його словами, необхідні "арешти дегенератів", які провалили оборону області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини