Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Генштабі розкрили, скільки знищили окупантів на Харківському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Генштабі розкрили, скільки знищили окупантів на Харківському напрямку

В Генштабі розповіли, що з часу наступу окупантів у Харківській області військові вбили або поранили більше 600 окупантів та вивели з ладу майже сто одиниць ворожої техніки

15 травня 2024, 15:04
Поділіться публікацією:

Російські терористи зазнали великих втрат з початку їх наступу на Харківську область, заявили в Генштабі ЗСУ. Зокрема, там стверджують, що починаючи з 10 травня, військові вбили або поранили 615 окупантів. Окрім того, Сили оборони вивели з ладу 98 одиниць ворожої техніки.

В Генштабі розкрили, скільки знищили окупантів на Харківському напрямку

Вовчанськ

Разом з тим, в Генштабі підкреслили, що з початку доби 15 травня ворог притихнув і не проводив жодних активних дій у Харківській області. Справа у тому, що окупанти намагаються закріпитися на тих ділянках, які вони зуміли захопити. Крім того вони проводять перегрупування.

При цьому в Генштабі додають, що українські військові активно використовують засоби розвідки, щоб виявляти групи загарбників та місця, де вони розгортають артилерійські засоби. Після цього, Сили оборони завдають ударів по ворогам, щоб не допустити накопичення загарбниками сил і засобів в північній частині міста Вовчанськ.

Також в Генштабі розповіли, що військові "прочісують" міські забудови, намагаються виявити місця скупчення окупантів та їх техніки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Міноборони підтвердили інформацію про те, що російські окупанти малими піхотними групами зайшли на околиці Вовчанська та намагаються там закріпитися. В Міноборони відзначають, що ситуація в місті, дійсно, складна, ідуть важкі бої. Відомо, що українські військові відбили першу танкову атаку ворога, безпосередньо в самому Вовчанську знищено два російських танки.

Окрім того, в Міноборони повідомили, що у Вовчанськ прибули дуже кваліфіковані резерви, які допомагають тримати місто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини