Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Міноборони розповіли про складну ситуацію у Вовчанську: піхота ворога у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

В Міноборони розповіли про складну ситуацію у Вовчанську: піхота ворога у місті

У Міноборони підтвердили інформацію про те, що піхота окупантів зуміла зайти у місто і намагається закріпитися. Проте, там додають, що у Вовчанську прибули надзвичайно професійні резерви

15 травня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:

Піхота окупантів зайшла у північну частину Вовчанська та намагається там закріпитися, заявив в ефірі телемарафону речник Міноборони Дмитро Лазуткін. При цьому він додав, що окупанти заходять у місто невеликими групами.

В Міноборони розповіли про складну ситуацію у Вовчанську: піхота ворога у місті

Вовчанськ

Як додав Лазуткін, головним завданням Сил оборони є максимально знищувати окупантів та перешкодити їм у планах завести у місто якомога більше сил та закріпитися на зайнятих позиціях.

Речник Міноборони додав, що військові успішно використовують FPV-дрони та артилерію та завдає ударів по техніці, якою окупанти підвозять своїх піхотинців на позиції. Окрім того, підкреслив Лазуткін, у Харківську область направлені резерви.

"Дуже такі ефективні боєздатні підрозділи зараз біля Вовчанська і тримають цей напрямок",
- заявив Лазуткін проте все ж визнав той факт, що деякі ворожі групи піхотинців все ж змогли зайти у місто.

Тобто, додав речник Міноборони, ситуація у Вовчанську непроста, проте все ж є тенденція до стабілізації ситуації. За його словами, окупантів знищують, як на підходах до Вовчанська, так і у самому місті.

"Але все одно тривають важкі бої",
- сказав Лазуткін і додав, що всі дії окупантів направлені на те, щоб розтягнути фронт та зв’язати сили українських військових.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що уже п’ять днів ідуть важкі бої за Вовчанськ. Ворог практично цілковито знищив місто КАБами. У місті проводить евакуація населення. Окрім того, відомо, що українські військові відбили першу танкову атаку окупантів, знищивши два танки у самому місті.

Також відомо, що окупанти зайшли в місто невеликими піхотними групами, на вулицях ідуть бої. Ворог намагається закріпитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини