Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові відбили першу танкову атаку у Вовчанську: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові відбили першу танкову атаку у Вовчанську: подробиці

Українські військові відбили першу танкову атаку російських загарбників безпосередньо у самому Вовчанську, повідомив журналіст Юрій Бутусов. У місті знищено два російських танки

15 травня 2024, 13:23 comments1328
Поділіться публікацією:

За інформацією Юрія Бутусова, годину тому військові 57-і та 71-і бригад ЗСУ відбили першу танкову атаку росіян безпосередньо у Вовчанську. Вони знищили у місті два російських танки Т-72.

Військові відбили першу танкову атаку у Вовчанську: подробиці

Вовчанськ

"Дрони, які уся країна і багато міст та громад направляють на харківський напрямок — працюють в руках наших воїнів на захист Вовчанську. І скоро дронів буде значно більше",
— відзначив Бутусов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Юрій Бутусов звернувся до мерів великих міст із закликом терміново виділити кошти із міських бюджетів для військових, які воюють на Харківському напрямку. Він підкреслював, що їм поміж іншого, дуже потрібні дрони. Журналіст підкреслював, що уряд та Міноборони не зможуть терміново прийняти рішення про виділення необхідних коштів, а час у війні важить дуже багато, саме тому він і просив мерів про допомогу.

Окрім того, відомо, що ситуація у Вовчанську, що в Харківській області, критична. Ворог протягом п’яти днів намагається окупувати місто. За словами правоохоронців, які працюють у Вовчанську і проводять евакуацію місцевого населення, окупанти знищили 80-85% міста, закидаючи його КАБами.

Відомо, що ворог таки зайшов у місто, тривають вуличні бої. Окрім того, про тривожну ситуацію у Вовчанську розповів і німецький журналіст Юліан Рьопке. За його інформацією, російські окупанти роблять спроби, щоб обійти місто за 4 км на схід. Він стверджує, що загарбники уже зуміли перерізати дорогу з Вовчанська в Тихе. Також вони нібито вже зайняли ряд сіл на околицях самого Вовчанська і продовжують наступ на місто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини