Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розповів, яке місто стане фатальним для росіян: радить не ризикувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розповів, яке місто стане фатальним для росіян: радить не ризикувати

Головком заявив, що ЗСУ тримають оборону і не дозволять росіянам просунутися вперед

29 березня 2024, 12:32 comments1455
Поділіться публікацією:

Останнім часом у західних ЗМІ активно обговорюється можливість того, що російський диктатор знову спробує захопити Харків. В інтерв'ю "Укрінформу" висловився на цю тему також головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Він вважає, що ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій не можна, але, якщо Росія і зважиться на такий крок, то він стане для неї фатальним.

Сирський розповів, яке місто стане фатальним для росіян: радить не ризикувати

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

"На сьогодні проводимо великий комплекс робіт із фортифікаційного обладнання територій і позицій, встановлюємо комплексну систему загороджень, проводимо планування застосування наших військ у разі таких дій. Ми вже маємо досвід бойових дій у Харківській області, нам вдалося "прорахувати" противника та звільнити значну частину Харківщини. Саме тоді відбувся масштабний обвал російського фронту. Якщо росіяни рушать туди знову, Харків стане для них фатальним містом", — прокоментував Олександр Сирський.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю головком розповів, чи справді вже немає потреби в мобілізації 500 тисяч осіб , а також своєрідно прокоментував своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'являється все більше тривожних повідомлень, що новий потужний натиск російської армії на тлі нестачі бійців та снарядів у ЗСУ, у найближчі кілька місяців може пробити українську оборону. У той же час, аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що Міноборони Росії формує резерви для підтримки поточних військових операцій в Україні. Чого і чому чекати на фронтах у найближчому майбутньому (до кінця весни)? Які рішення сторін конфлікту та їхніх союзників можуть серйозно вплинути на ситуацію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фєдя

29 березня 2024, 13:13

Гаранти виконайте Будапештський меморандум.


Новини