Головна Новини Суспільство Війна з Росією Григорій Козловський: Ми завжди долучаємось до ініціатив, які наближають нашу перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Григорій Козловський: Ми завжди долучаємось до ініціатив, які наближають нашу перемогу

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи збільшився на 10 палат та 10 адміністративних приміщень

8 грудня 2022, 06:30
Поділіться публікацією:

Григорій Козловський, відомий на Львівщині бізнесмен та меценат, почесний президент ФК Рух, разом з родиною обладнав одну з палат госпіталю. Тепер там сучасний ремонт, нові меблі, кондиціонер, очисник повітря та навіть стінопис на футбольну тематику. 

Григорій Козловський: Ми завжди долучаємось до ініціатив, які наближають нашу перемогу

Григорій Козловський відзначив, що допомога нашим лікарням та госпіталям – один із пріоритетів.

– Коли потрібно підтримати наших захисників і захисниць, наша родина не задумується ні на мить, і ми будемо продовжувати це робити, оскільки це дуже корисна та потрібна справа. Ми свідомо наповнили цю палату ще й спортивною тематикою. Зокрема, футбольні стінописи повинні надихати людей на позитивний та життєствердний настрій. Таким чином намагаємося зарядити наших захисників та захисниць оптимізмом, – зазначив Григорій Козловський.

Найближчим часом у планах – провести для поранених воїнів футбольний матч. Адже емоції – це теж один з методів реабілітації.

Загалом ремонт тривав пів року. Організатори запевняють, що намагалися зробити все якнайшвидше. Адже постраждалим воїнам чекати ніколи. Тепер у реабілітаційному відділенні може одночасно лікуватися 50 пацієнтів.

Тепер в планах відкрити на Львівщині сучасний центр, де працюватимуть, зокрема, й фахівці з психореабілітації, пластичної хірургії та протезування.

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що їхнє завдання – надавати якісні медичні послуги. Він подякував спонсорам, зокрема й футбольному клубу Рух, за створення гарних умов для лікування воїнів, котрі повертаються з фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини