Головна Новини Суспільство медицина Німецький вірусолог озвучив справжню причину пандемії коронавірусу - COVID-19 виник не в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький вірусолог озвучив справжню причину пандемії коронавірусу - COVID-19 виник не в Китаї

За словами Олександра Кекуле, причина криється в мутації коронавірусу

1 грудня 2020, 17:20 comments1983
Поділіться публікацією:

Німецький вірусолог Олександр Кекуле озвучив справжню, за його словами, причину епідемії коронавірусу SARS-CoV-2. Кекуле вважає, що штам даного вірусу, завезеного з Китаю, мутував у вогнищі на півночі Італії та став більш заразним, звідки й поширився по континенту, а потім і по всьому світу. За словами німецького вірусолога, зараз ми боремося саме з цим різновидом SARS-CoV-2, який переважає над COVID-19 з китайського Вуханя. Саме він діагностується практично у ста відсотків хворих з невеликим лише винятком.

Німецький вірусолог озвучив справжню причину пандемії коронавірусу - COVID-19 виник не в Китаї

Також Кекуле підкреслив, що саме легковажне ставлення влади європейських країн до поширення захворювання та ігнорування небезпеки призвело до мутації й адаптації вірусу COVID-19 в людському організму, і як наслідок, до неконтрольованого зростання захворюваності.

Раніше "Коментарі" писали про те, що введення тотального локдауна підтвердив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов. За його словами, весняний локдаун дав очікуваний результат — влада змогла якоюсь мірою підготуватися до пандемії в Україні. Запровадження другого локдауна залежить від того, яка інформація щодо захворюваності надходитиме в найближчі дні.

Крім того, як розповів портал "Коментарі", слово "Пандемія" (pandemic) стало найпопулярнішим словом у цьому році. До таких висновків прийшли провідні словники англійської мови Merriam-Webster і Dictionary.com. Представники обох компаній говорять, що саме це слово в різних його інтерпретаціях стало тим, що найчастіше шукали у світовій мережі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини