Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ прорвала оборону на Куп'янському напрямку: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ прорвала оборону на Куп'янському напрямку: що відомо

Ворог захопив населений пункт Кислівка

27 квітня 2024, 00:25 comments11547
Поділіться публікацією:

Російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка.

РФ прорвала оборону на Куп'янському напрямку: що відомо

Окупанти наступають на Куп'янському напрямку. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє український паблік Deep State, ворог розпочав масований наступ в районі Кислівки зранку 26 квітня, а до вечора зумів захопити село.

"О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися", — пише Deep State.

Автори пабліку обурилися, що, мовляв, якщо Очеретине (Авдіївський напрямок) не стало уроком для ОТУ/ОУВ/ОСУВ, то вже ніякий медійний розголос не змусить штабних управлінців щось зробити.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри допомогу США, офіційний Київ має працювати над створенням коаліції європейських держав з постійної підтримки України, вважає політолог Андрій Городницький. Крім того, додав політолог, потрібно нарешті вибратися з корупції та справедливо розподіляти українські багатства.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники розширили плацдарм в районі Очеретине, для стабілізації ситуації ЗСУ необхідно ввести нові підрозділи, пише колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер Микола Мельник. На думку офіцера ЗСУ, єдиний вихід — введення нових підрозділів або термінове прикомандирування ТРО, що дозволить частково вирівняти ситуацію та в разі необхідності зробити відступ українських підрозділів, які боронять Бердичі, більш безпечним і прогнозованим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини