Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ РФ на Авдіївському напрямку: ворог розширив плацдарм в районі Очеретине
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ РФ на Авдіївському напрямку: ворог розширив плацдарм в районі Очеретине

Загарбники розвивають наступ на Авдіївському напрямку

26 квітня 2024, 21:01
Поділіться публікацією:

Російські загарбники розширили плацдарм в районі Очеретине, для стабілізації ситуації ЗСУ необхідно ввести нові підрозділи, пише колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер Микола Мельник.

Наступ РФ на Авдіївському напрямку: ворог розширив плацдарм в районі Очеретине

Росіяни продовжують наступати на Авдіївському напрямку. Фото з відкритих джерел

"Росіяни розширили плацдарм на південь від Очеретине. Про цей ризик я казав на передодні. Судячи з усього, охоплення флангу з півночі підрозділи, що стояли південніше Очеретине, якщо й очікували, то не мали ресурсів підготувати лінії оборони. Знову ж, позначається снарядний голод в Силах оборони", — відзначив військовослужбовець.

На думку офіцера ЗСУ, єдиний вихід — введення нових підрозділів або термінове прикомандирування ТРО, що дозволить частково вирівняти ситуацію та в разі необхідності зробити відступ українських підрозділів, які боронять Бердичі, більш безпечним і прогнозованим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США вперше за 40 років розпочнуть виробництво нової ядерної боєголовки W93 для міжконтинентальних балістичних ракет на стратегічних підводних човнах. Розроблення боєголовок, яке є частиною програми модернізації ядерного арсеналу США, здійснюється з травня 2022 року в Лос-Аламоській національній лабораторії міністерства енергетики. Розробка не передбачає ядерних випробувань, оскільки в основі W93 лежать уже наявні технології.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, щоб розпочати потужний контрнаступ, Україні знадобиться час до 2026 або 2027 року, пише The Economist із посиланням на джерела. Великий військовий прорив ЗСУ може статися через кілька років лише за умови, якщо буде збережена і посилена широкомасштабна підтримка Заходу. Однак, відзначає видання, такої впевненості немає з огляду на нестабільність американської політики. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини