Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли ЗСУ зможуть розпочати потужний контрнаступ: ЗМІ розповіли про плани України
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли ЗСУ зможуть розпочати потужний контрнаступ: ЗМІ розповіли про плани України

Для підготовки масштабного контрнаступу Україні знадобиться щонайменше два роки

26 квітня 2024, 00:35
Поділіться публікацією:

Щоб розпочати потужний контрнаступ, Україні знадобиться час до 2026 або 2027 року, пише The Economist із посиланням на джерела.

Коли ЗСУ зможуть розпочати потужний контрнаступ: ЗМІ розповіли про плани України

Україна не відмовляється від контрнаступальних планів. Фото з відкритих джерел

Видання пише, що людина, знайома з планами, повідомила, що для підготовки серйозного наступального потенціалу Україні, ймовірно, знадобиться час до 2026 або 2027 року.

The Economist відзначає, що великий військовий прорив ЗСУ може статися через кілька років лише за умови, якщо буде збережена і посилена широкомасштабна підтримка Заходу. Однак, відзначає видання, такої впевненості немає з огляду на нестабільність американської політики.

Як відомо, заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що громадяни України, які забули про свій обов'язок захищати батьківщину, не мають права вимагати справедливого ставлення до себе з боку держави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що активізація Китаю свідчить про його бажання виступити гарантом стабільності в усьому світі, зокрема в Україні та на Близькому Сході, вважає політичний експерт Валерій Клочок. На думку політолога, підготовка Росією нового наступу, мирний саміт у Швейцарії, активізація переговорів між Китаєм і європейськими країнами та готовність Конгресу США після тривалої паузи виділити допомогу Україні можуть свідчити про наближення певного "моменту істини".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, офіцер ЗСУ Максим Жорін висловив сумніви, що ухвалений ВРУ закон про мобілізацію вирішить проблему дефіциту людей в армії. Крім того, офіцер ЗСУ відзначив, що без реформи системи рекрутингу і навчальних центрів, а також справедливого розподілу мобілізованих суттєво покращити ситуацію навряд чи вдасться. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини