Головна Новини Суспільство Війна з Росією Забули про обов'язок, але згадали про права. Офіцер ЗСУ розкритикував "закордонний фронт"
commentss НОВИНИ Всі новини

Забули про обов'язок, але згадали про права. Офіцер ЗСУ розкритикував "закордонний фронт"

Українці, які проживають за кордоном, вимагають від посольств дотримання їхніх прав

25 квітня 2024, 22:41
Поділіться публікацією:

Громадяни України, які забули про свій обов'язок захищати батьківщину, не мають права вимагати справедливого ставлення до себе з боку держави, вважає заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Забули про обов'язок, але згадали про права. Офіцер ЗСУ розкритикував "закордонний фронт"

У Польщі ухилянти вимагали дотримання своїх прав. Фото з відкритих джерел

"Така згуртованість і натиск нашого потужного закордонного фронту в Польщі стали б в нагоді, якщо не на реальному фронті, то хоча б під час українофобської блокади на кордоні. А якщо серйозно, то люди, які вирішили забути про свої обов'язки, не можуть вимагати від держави дотримання своїх прав. Дуже зручно втекти у найважчий для України час, а потім нити, що держава не надає їм якісь послуги", — заявив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ додав, що "не треба вимагати справедливості, якщо сам цього правила не дотримуєшся".

"Коли одна категорія українців вже два роки виборює майбутнє абсолютно для всіх, а інша "живе своє життя", то це також не дуже справедливо", — резюмував військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що активізація Китаю свідчить про його бажання виступити гарантом стабільності в усьому світі, зокрема в Україні та на Близькому Сході, вважає політичний експерт Валерій Клочок. На думку політолога, підготовка Росією нового наступу, мирний саміт у Швейцарії, активізація переговорів між Китаєм і європейськими країнами та готовність Конгресу США після тривалої паузи виділити допомогу Україні можуть свідчити про наближення певного "моменту істини".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, офіцер ЗСУ Максим Жорін висловив сумніви, що ухвалений ВРУ закон про мобілізацію вирішить проблему дефіциту людей в армії. Крім того, офіцер ЗСУ відзначив, що без реформи системи рекрутингу і навчальних центрів, а також справедливого розподілу мобілізованих суттєво покращити ситуацію навряд чи вдасться. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: військовослужбовець
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вадим

26 квітня 2024, 00:34

А когда жорин убийца и хапуга будет воевать а не в смт появляться? Его третья штурмовая постоянно сдает территории, а не воюет

Ігор

25 квітня 2024, 21:59

Тим хто два роки воює також треба припинити жалітись. Забули що усі депутати мери і подібні корумповані тіла, також без заміни тепер працюють, як би не було їм важко їх сім'ям, але вони не жаліються. Це ж ви вимагали поки війна жодних виборів. Хоч хтось з депутатів мирів, навіть друзів Зе з Банковій почав жалітись що тепер їм невизначений термін важко працювати доведеться для України? Щось ніхто з них ротації не вимагає, то й ви звикайте боротись до перемоги, а після буде відпочинок.


Новини