Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація погіршується. Ворог захопив два села поблизу Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація погіршується. Ворог захопив два села поблизу Авдіївки

Після прориву в Очеретине росіяни захопили два села

26 квітня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують розвивати наступ на Авдіївському напрямку. Після прориву в Очеретине ворог захопив одразу два населені пункти — Соловйове та Семенівку.

Ситуація погіршується. Ворог захопив два села поблизу Авдіївки

РФ продовжує наступати на Авдіївському напрямку. Фото з відкритих джерел

Український військовий паблік DeepState зазначає, що тепер в напівоточенні ворожих сил перебуває село Бердичі, де на околицях продовжують тримати оборону ЗСУ.

"Ситуація продовжує погіршуватися. У нинішніх умовах головне нормально відійти на новий рубіж та зберегти людей. І, звичайно ж, не допускати оточення спостережних пунктів, тому що за подіями стежать зараз усі військові, деморалізація нікому не потрібна. Тому що "солдатське радіо" знає більше, ніж речник з телевізора", — йдеться у повідомленні DeepState.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри допомогу США, офіційний Київ має працювати над створенням коаліції європейських держав з постійної підтримки України, вважає політолог Андрій Городницький. Крім того, додав політолог, потрібно нарешті вибратися з корупції та справедливо розподіляти українські багатства.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники розширили плацдарм в районі Очеретине, для стабілізації ситуації ЗСУ необхідно ввести нові підрозділи, пише колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер Микола Мельник. На думку офіцера ЗСУ, єдиний вихід — введення нових підрозділів або термінове прикомандирування ТРО, що дозволить частково вирівняти ситуацію та в разі необхідності зробити відступ українських підрозділів, які боронять Бердичі, більш безпечним і прогнозованим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини