Головна Новини Суспільство події Степанов відповів, чи буде в Україні ще один локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов відповів, чи буде в Україні ще один локдаун

За словами міністра, введення локдауну буде залежати від ситуації

13 січня 2021, 18:23
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов відповів на питання про можливе введення ще одного локдауна в країні в майбутньому. За словами міністра, зараз в цьому немає необхідності, однак все залежатиме від подальшої ситуації з поширенням коронавірусу, передає РБК.

Степанов відповів, чи буде в Україні ще один локдаун

Максим Степанов - фото з відкритих джерел

"Якщо ситуація різко почне погіршуватися і у нас ураганними темпами почне рости кількість хворих, як наслідок кількість людей, які госпіталізуються, що потенційно може призвести до критичного навантаження на медичну систему — тоді будемо пропонувати (введення нового локдауна)", — сказав Степанов.

Раніше Глава Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов заявляв, що локдаун в Україні може продовжитися і після 24 січня. Степанов запевняв, що знайдеться безліч факторів, які сприятимуть подовженню посиленого карантину. Більш того, міністр охорони здоров'я сам підтримує подібні дії

Однак під час брифінгу 13 січня, Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов підтвердив, що посилений карантин в країні закінчиться за планом — 24 січня. Продовження локдауна можливо лише за конкретних умов: якщо кількість хворих за день перевищить норму в 30 і більше тисяч людей. До кінця лютого 2021 року в Україні продовжать стандартний карантин, який діє вже не один місяць.

Раніше портал "Коментарі" розповідав про п'ять безглуздостей січневого локдауну. Як показало опитування, проведене компанією Research & Branding Group, думки українців щодо доцільності нинішнього локдауну розділилися навпіл. У той час як 42% підтримують його введення, рівно стільки ж — 42% — не підтримують.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини