Головна Новини Суспільство події Шмигаль назвав умови локдауна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль назвав умови локдауна в Україні

Уряд поки не збирається вводити локдаун для всієї країни

4 листопада 2020, 15:25
Поділіться публікацією:

Під час урядового засідання прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що поки влада не планує вводити локдаун для всієї території країни, попри те, що багато європейських країн вже мають такий досвід. Однак, чиновник заявив, що карантин буде серйозно посилений, якщо кількість хворих на коронавірус буде збільшуватися.

Шмигаль назвав умови локдауна в Україні

Фото: Голос України

"Ми зараз не маємо наміру йти цим шляхом і вводити локдаун цілої країни, але якщо ми побачимо подальше погіршення ситуації, то це фактично змусить уряд застосувати більш жорсткі обмеження", - підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, що сьогодні Денис Шмигаль закликав голів ОДА готувати приміщення до обладнання їх додатковими ліжкомісцями. За словами прем'єр-міністра України, кількість місць має збільшитися на 25 тисяч.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що за словами журналістки Соні Кошкіній в Україні можуть ввести чорну зону карантину, і хто туди може потрапити. За її інформацією, буде розглянуто варіант карантину вихідного дня, при якому з вечора п'ятниці до ранку понеділка буде обмежено роботу ресторанів і розважальних закладів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://24tv.ua/ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини