Головна Новини Суспільство Війна з Росією Головна ціль після Авдіївки. Стало відомо, куди постійно пруть окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Головна ціль після Авдіївки. Стало відомо, куди постійно пруть окупанти

Окупанти хочуть захопити населений пункт Очеретине, який є їх головною ціллю після захоплення Авдіївки, про це йдеться в матеріалі CNN. Стало відомо, навіщо загарбникам цей населений пункт

25 квітня 2024, 14:48
Поділіться публікацією:

В матеріалі CNN йдеться про те, що російські загарбники продовжують просуватися на фронті. Цього разу вони поклали око на населений пункт Очеретино, який став для них ціллю №1 після захоплення Авдіївки.

Головна ціль після Авдіївки. Стало відомо, куди постійно пруть окупанти

Очеретине

Як відзначив в коментарі виданню на умовах анонімності офіцер Східного командування України, якщо окупанти якимось чином зможуть захопити і при цьому утримати Очеретине, то для них відкриються життєво важливі українські логістичні маршрути. Вони, відзначив офіцер, пов'язують три ключові військові вузли — Костянтинівку, Покровськ та Велику Новосілку.

При цьому CNNзвертає увагу на те, що експерти моніторингового проекту DeepState практично кожного дня показують просування російських загарбників на захід по височині.

В публікації йдеться про те, що насправді окупанти розуміють, що Очеретине має вирішальне значення для лінії оборони України на цій частині фронту. Саме тому, підкреслюють журналісти, окупанти і сконцентрувалися на захопленні цього населеного пункту.

При цьому відомо, що на останній карті лінії фронту від DeepState вказано, що центр Очеретине, включно із залізничною станцією, зараз знаходяться під контролем російських загарбників. Окрім того, Сили оборони також втрачають позиції в сусідньому селі Новобахмутівка.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що біля Очеретиного стався стратегічний прорив окупантів, які будь-якою ціною хочуть захопити це місто. За інформацією військових волонтерів, ситуація є тривожною. Орки просуваються і таки можуть захопити це селище. Вони додають, що падіння Очеретиного відкриє для окупантів дорогу на Покровську трасу, а звідти вже відкривається шлях і на Дніпро.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини