Головна Новини Суспільство неймовірно Несподіваний дощ із грошей: блогерка втішила туристів на бразильському пляжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподіваний дощ із грошей: блогерка втішила туристів на бразильському пляжі

Блогерша Бел Пончано роздає гроші з вертольота у Бразилії

24 квітня 2024, 18:30
Поділіться публікацією:

Блогерша Бел Пончано скинула пачку грошей на натовп туристів з вертольота, пролітаючи над мальовничим пляжем у Бальне-Ріо-Камборі, Бразилія. Ця дія стала частиною серії подібних заходів, коли Пончано роздає гроші у громадських місцях. У січні вона кидала банкноти з вікна будівлі, а наступного місяця гроші витали у повітрі з її суперкара.

Несподіваний дощ із грошей: блогерка втішила туристів на бразильському пляжі

Блогерша Бел Пончано роздає гроші з вертольота у Бразилії

Подія, знята у відео, яка Пончано поділилася на своєму Instagram, показує, як вона злітає вертольотом і пролітає над пляжем. Пончано посміхається, просовуючи пачки грошей через маленьке віконце. Вона розкидала понад 1500 фунтів стерлінгів (близько 73 тисяч гривень). Місцеві жителі та туристи, вражені несподіваним грошовим дощем, поспішали збирати купюри.

Коментарі в соціальних мережах варіювалися від захоплення до подиву. Деякі користувачі вигукували: "Молодець боєць, успіх сяє яскраво, ти хороша людина", тоді як інші висловлювали надію бачити подібні акції і в майбутньому. Відео швидко набрало популярності, зібравши понад 136 тисяч переглядів та сотні коментарів, що відображають різноманітні реакції аудиторії.


На завершення свого останнього відео Бел Пончано обіцяла, що наступного разу буде ще більш видовищним: "Ніколи не відмовляйтеся від своєї мрії! Тільки Бог може зупинити вас, ніхто інший! Наступного разу це буде ракета", — заявила вона, підігріваючи інтерес своїх передплатників і залишаючи місце для здогадів про майбутні акції.
Згодом стає зрозуміло, що такі дії Бел Пончано можуть стати новим трендом у блогосфері, викликаючи все більше обговорень у медіа та серед громадськості, яка прагне новин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини