Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Третій штурмовій розкрили план ворога: навіщо росіяни можуть ломонутися на Харківщину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Третій штурмовій розкрили план ворога: навіщо росіяни можуть ломонутися на Харківщину

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

4 травня 2024, 14:27
Поділіться публікацією:

Противник, звичайно ж, готується до нового етапу просування своїх військ. Він це сам не приховує. Також це фіксує як українська, так і західна розвідка. Ймовірно, одним із пріоритетних напрямків стане Харківська область. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі програми "Нічна варта" зробив заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

У Третій штурмовій розкрили план ворога: навіщо росіяни можуть ломонутися на Харківщину

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін. Фото: із відкритих джерел

"Скоріш за все, це буде в районі Харківської області. Проте, я не виключаю, що вони можуть почати в Харкові давити, розуміючи всю обмеженість наших ресурсів, щоб ми перекинули сили туди, а в цей час на півдні розгорнути окремий театр подій", – зазначив Жорін.

Військовий додав, що Україна не знає до кінця планів ворога, але розуміє план, яким він може піти.

Зазначимо, раніше заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібицький в інтерв'ю виданню The Economist заявив, що країна-агресор готується до наступу на Харківську та Сумську області наприкінці травня або на початку червня. Але росіяни не мають достатньо сил, щоб захопити Харків чи Суми, проте можлива "операція для входу та виходу", вважають в українській розвідці.

Представник української розвідки зазначив, що час початку наступу залежить від міцності української оборони на Донбасі, але припускає, що основний поштовх Росії почнеться "наприкінці травня чи на початку червня".                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін сильно поспішає: стало відомо, на скільки Росія за місяць збільшила свою армію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини