Головна Новини Суспільство події Венедиктова висловилася щодо українських олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

Венедиктова висловилася щодо українських олігархів

"Олігархи - не вирок" - таке зауваження зробила Генпрокурор, коментуючи результати розслідування про розкрадання грошей банку "Фінанси та Кредит"

9 грудня 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Ірина Венедиктова, коментуючи просування розслідування справи про розкрадання грошей банку "Фінанси та Кредит", розповіла все, що думає про українських олігархічні кола. Про це Генпрокурор написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Венедиктова висловилася щодо українських олігархів

На думку чиновниці, олігархи тепер не є вироком для правоохоронної системи України. Попри те, що на розслідування намагалися вплинути високопосадовці, що знаходяться при владі, Офісу Генпрокурора домогтися істотного, хоч і не повного результату в кримінальній справі щодо розтрати понад 2,5 млрд грн банку "Фінанси та Кредит".

Генпрокурорша стверджує, що її підлеглі на цей момент систематизують і аналізують дані про можливу спробу впливу на роботу правоохоронців і судів. У разі підтвердження цієї інформації, відомості про осіб, які відстоювали інтереси підозрюваних у цій справі, будуть внесені в ЄРДР.

Крім того, Венедиктова також поінформувала, що в рамках цього діловодства правоохоронці передали в АРМА арештоване в ході розслідування майно.

Венедиктова висловилася щодо українських олігархів - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що біля житла глави Офісу Генпрокуратури Ірини Венедиктової люди з групи підтримки обвинуваченого у вбивстві російського опозиційного журналіста Павла Шеремета після чергового засідання суду у справі залишили відрубану голову свині в перуці.
Крім того, портал повідомляв про те, що Офіс генпрокурора заявив, що НАБУ безпідставно звинуватило Ірину Венедиктову в перешкоджанні до притягнення винних до відповідальності у справі Нацгвардії про заволодіння 81 млн грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини