Головна Новини Суспільство події Українців попередили про погіршення погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили про погіршення погоди

Рятувальники попередили українців про туман та льодові явища

19 грудня 2020, 10:02
Поділіться публікацією:

Україна очікує погіршення погодних умов. За даними синоптиків, в суботу, 19 грудня в західних областях країни туман, видимість обмежена 200-500 м. Льодові явища посиляться, попереджають у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Українців попередили про погіршення погоди

З завтрашнього дня і до 23 грудня на Дніпровських водосховищах (крім Каховського водосховища) очікується посилення льодових явищ. Фахівці пояснюють це зниженням температури повітря.

Що стосується довгострокових прогнозів, то раніше метеорологи передбачили відлигу до кінця року і на період новорічних свят — українців чекає аномально тепла погода. Температура в кінці грудня і початку січня буде знаходиться в межах від -9 до +9 градусів Цельсія.

Нагадаємо, що моторошна ожеледь в столиці не залишилася без уваги користувачів соціальних мереж. Народна творчість вражає вдалими порівняннями і "Лайфхаками". Портал "Коментарі" підібрав найвдаліші і смішні фотожаби і відео, якими українці активно діляться в Мережі.
Також через погодні умови практично не функціонує міжнародний аеропорт "Бориспіль". Тут через складні метеорологічні умови повітряні борти, які перебувають на посадку, відправляють на запасні аеропорти, а деякі рейси скасовують взагалі.

Як повідомляв портал "Коментарі", ні для кого не секрет, що саме зимовий період є найнебезпечнішим і складним для водіння машини. Щоб уникнути аварій, автомобілістам дали кілька дієвих порад, які допоможуть мінімізувати ризики виникнення небезпечних ситуацій на дорозі. Зокрема, щоб подолати занос, потрібно виконати переривчасте гальмування. І натискати на педаль слід швидко і сильно кілька разів поспіль. Педаль гальма не варто довго тримати натиснутою — відбудеться блокування коліс. Крім цього варіанту, також можна спробувати і другий — ступінчастий. Він відрізняється від першого тим, що гальмо відпускається, але натискання робиться дозовано.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини