Головна Новини Суспільство події Народний депутат, яка заразилася коронавірусом, звинуватила Степанова в своїй хворобі
commentss НОВИНИ Всі новини

Народний депутат, яка заразилася коронавірусом, звинуватила Степанова в своїй хворобі

Перший спалах коронавируса в Раді була навесні 2020 року

19 лютого 2021, 05:12
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Ніна Южаніна заявила, що заразилася коронавірусів. Вона зазначила, що не дочекалася вакцини.

 Народний депутат, яка заразилася коронавірусом, звинуватила Степанова в своїй хворобі

Ніна Южаніна (фото з відкритих джерел)

Про своє захворювання нардеп розповіла в коментарі під постом Ірини Геращенко, яка також в парламенті представляє ЄС.

У свою хворобу депутат звинувачує персонально міністра охорони здоров'я.

"Це ви, пане Максим Степанов винні, що до цього дня COVID продовжує вражати громадян !!! А я чекала і вірила в вакцину! Шкода, що влада так жорстко обдурила ", — заявила Южаніна в Facebook на сторінці у колеги по парламенту Ірини Геращенко.

За словами жителя півдня, вона понад рік намагалася уберегтися від захворювання, але робота, яка передбачає численні контакти з людьми, все одно дала про себе знати.

Відзначимо, перший спалах коронавірусу в Раді була навесні 2020 року. Другий сплеск спостерігався восени 2020 го.

Нагадаємо, постачальники вакцини проти коронавірусу для України зіткнулися з деякими технічними проблемами, але труднощі оперативно вирішують. Про це на брифінгу 16 лютого повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. За даними міністра, відучора, 15 лютого (саме це число повинне було стати стартом вакцинації в Україні) МОЗ знаходиться в повній готовності розпочати кампанію з вакцинації. Вже сформовані мобільні бригади, які будуть вакцинувати, а також готові списки людей, яких провакцинують в першу чергу.

Розслідування НАБУ так званого "вакцинної справи" негативно відбивається на репутації України, вважають у МОЗ. Як заявив міністр, сьогодні НАБУ попросило МОЗ надати інформацію про всі переговорах з виробниками вакцин проти COVID-19. Документи планують надати протягом дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Люба

19 лютого 2021, 09:19

Маску треба носити і дотримуватись соціальної дистанції. За Степанова, Зеленського "дуже вдячні" Прошенку, Гриніву і К0. Вітаємо лідера Європейської солідарності та його сподвижників у спільному успіху - світовому списку Forbes. І чому в цьому списку немає Ангели Меркель, яка при владі набагато довше за короля кондитерів?


Новини