Головна Новини Суспільство події Дощ і сонце: синоптики зробили прогноз на 7 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощ і сонце: синоптики зробили прогноз на 7 грудня

В Україні 7 грудня опадів не буде, тільки на заході очікуються невеликі дощі

7 грудня 2020, 06:40
Поділіться публікацією:

Попри те, що  тиждень зими минув, істотних опадів в Україні не передбачається. Як повідомляють в Укргідрометцентрі, лише на заході країни обіцяють невеликий дощ.

Дощ і сонце: синоптики зробили прогноз на 7 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Температура плюсова, місцями суха тепла погода буде триматися до самої ночі. Вітер, за прогнозами синоптиків, буде південно-західний, зі швидкістю 5-10 м / с. А в Карпатах місцями очікуються пориви до 15-20 м / с.

Раніше в Україні засніжило. Найбільше опадів випало в Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Рівненській і Хмельницькій областях. Негода додала роботи рятувальникам і комунальникам, адже дороги буквально замітало, а автомобілі застрявали на складних ділянках.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що синоптики розповіли про погодні умови в першу зимовий тиждень на всій території України. Так, з понеділка по четвер по всій країні очікується невеликий мороз до -7 градусів і опади у вигляді снігу повсюдно крім південних і північних областей. У другій половині тижня трапиться потепління: третього грудня, в четвер, температура коливатиметься в рамках від -1 градуса морозу до 6 градусів тепла. Повсюдно, крім західних областей, обіцяють сніг з дощем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини