Головна Новини Суспільство події «Буде ще холодніше»: синоптик розповіла про чергове похолодання в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

«Буде ще холодніше»: синоптик розповіла про чергове похолодання в Україні

Через пару днів в Україні посилиться мороз

13 лютого 2021, 15:01 comments4556
Поділіться публікацією:

В Україні знову очікується погіршення погоди. Синоптик Наталія Діденко повідомила, що незабаром буде ще холодніше, ніж зараз. Про це і про погоду на найближчі дні синоптик розповіла на своїй сторінці в Facebook.

«Буде ще холодніше»: синоптик розповіла про чергове похолодання в Україні

В Україні знову похолодає - фото: з відкритих джерел

Так, за словами Наталії Діденко, вже на наступному тижні в Україні посилиться мороз. Опади при цьому малоймовірні. Найближчими днями великих снігопадів і крижаних дощів також вже не передбачається. Але, на дорогах як і раніше буде ожеледиця. Тому водіям варто бути обережнішими.

Завтра, 14 лютого, в західних областях очікується сніжна погода. Температура повітря при цьому від -4 до -6 вдень, а вночі температура впаде до -8 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

У північній частині країни завтра буде сонячно, а температура повітря — -5 .. -7 градусів вдень, а до ночі стовпчик термометра впаде до -14.

На півдні очікується від 4 до 6 градусів нижче 0 вдень, а вночі від -10 до -13 градусів.

У східних областях України буде -7 .. -9 вдень і до ночі температура впаде до -13.

У центральній частині країни також буде від -7 до -9, але вже вночі температура буде -14 градусів.

Також синоптик Наталія Діденко розповіла про те, коли настане довгоочікуване потепління. За її словами, мороз послаблення морозів очікується після 21-22 лютого.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в лютому українців очікує сильна магнітна буря. Вчені назвали дату і категорію людей, на яких магнітна буря вплине більше всіх. Також сайт інформував про те, що 12 лютого почався рік металевого Бика: прогноз для всіх знаків китайського зодіаку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvv

13 лютого 2021, 17:07

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/vpoiske


Новини