Головна Новини Суспільство Наука та освіта В лютому очікується сильна магнітна буря: названо дату
commentss НОВИНИ Всі новини

В лютому очікується сильна магнітна буря: названо дату

Пік бурі припаде на середину дня

12 лютого 2021, 16:02 comments1064
Поділіться публікацією:

15 лютого, одразу після Дня всіх закоханих, на українців чекає найсильніша магнітна буря місяця. Як уже повідомляли "Коментарі", самопочуття багатьох людей погіршиться від її безпосереднього впливу.

В лютому очікується сильна магнітна буря: названо дату

Найсильніша магнітна буря лютого розпочнеться після Дня Святого Валентина. Фото із відкритих джерел

Вчені обіцяють, що сонячна активність не буде надто тривалою. Пік магнітної бурі припаде на обідні години 15 лютого. Але за інтенсивністю  буря очікується максимально сильною, що добряче впливатиме на здоров’я метеозалежних осіб.

Усього на лютий передбачалося чотири сплески сонячної активності. Одну із доволі тривалих, кількаденних бур українці вже пережили. Вона тривала із 7 по 10 лютого, а найбільші її наслідки можна було відчути 9 лютого.

Варто зазначити, що найбільше від подібних впливів залежать люди із серцево-судинними захворюваннями. Під час магнітних бур у людей значно підвищується (або понижується) артеріальний тиск, може боліти серце, виникати запаморочення. Також спеціалісти говорять, що активність Сонця регулює і наше психічне здоров’я — звичайно ж, не в кращий бік. Саме тому слід бути дуже обережними під час розмов навіть із найближчими, адже роздратованість підвищиться та може з’явитися бажання влаштувати непрохану сварку.

Як уже пояснювали "Коментарі", магнітні бурі безпосередньо пов’язані із "життям" головної зірки Сонячної системи. Коли на поверхні Сонця виникає черговий значний спалах, це провокує викид певної кількості заряджених частинок у космічний простір. Через кілька днів, досягнувши атмосфери Землі, вони впливають на магнітне поле планети й, відповідно, на самопочуття усіх живих істот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини