Головна Новини Суспільство події Нацрада з телерадіомовлення перевірить телеканал «НАШ» на предмет проросійської політики
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацрада з телерадіомовлення перевірить телеканал «НАШ» на предмет проросійської політики

Перевірка пройде з 26 грудня по 15 січня

10 грудня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

Національна рада з телерадіомовлення перевірить телеканал "НАШ" через присутність в п'ятничному ефірі представника невизнаної Україною так званої ЛНР в Тристоронньої контактній групі Родіона Мірошника.

Нацрада з телерадіомовлення перевірить телеканал «НАШ» на предмет проросійської політики

Як йдеться на сайті ради, гість ефіру дозволяв собі протиправні твердження щодо територіальної цілісності України, звинувачував нашу країну в зриві Мінських угод, намагався виправдати проросійські настрої в непідконтрольних української влади областях. Також висловлювалася думка, що РФ не є учасником конфлікту на Донбасі.

Відомство вважає такі заяви ворожою риторикою, яка властива російській пропаганді. Відзначається, що канал повинен був забезпечити редакційний контроль, а ведучі проявляти особливу увагу, чого зроблено не було взагалі. Про це говорить і те, що під час повторного показу ефіру ніяких змін не було.

З цієї причини з 26 грудня цього року протягом трьох тижнів регулятор перевірить канал "НАШ" з метою порушення вимог нормативної бази — законів України "Про інформацію" та "Про телебачення і радіомовлення".

Раніше "Коментарі" писали про те, яке місце посіла національна збірна України з футболу в цьому році за версією ФІФА

Крім того, порталу стало відомо, що під час всеукраїнського локдауна з 8 по 24 січня, все контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в Донбасі будуть функціонувати за звичайним розкладом. З цього питання урядом були внесені зміни до відповідної постанови. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини