Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти мобілізували до лав ЗС РФ українця: він отримав зброю і розстріляв їх
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти мобілізували до лав ЗС РФ українця: він отримав зброю і розстріляв їх

Після отримання зброї від армії РФ, мобілізований житель тимчасово окупованих територій розстріляв російських солдатів.

6 травня 2024, 09:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни хочуть поповнити втрати армії РФ на війні в Україні, тому намагаються залучити до своїх лав мешканців тимчасово окупованих територій. Попри це, українці на окупованих територіях сприймають росіян як ворога. Як наслідок, після мобілізації українця, російська армія отримала наслідки.

Окупанти мобілізували до лав ЗС РФ українця: він отримав зброю і розстріляв їх

Українець розстріляв окупантів після мобілізації. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією Центру національного спротиву (ЦНС), на тимчасово окупованих територіях росіяни мобілізували українця. Російська армія надала йому зброю, якою згодом чоловік розстріляв шістьох російських бойовиків.

Як вказує ЦНС, розстріляні окупанти перебували на службі в російській армії та були артилеристами, які обстрілювали цивільних мешканців у Херсоні. Потрапивши до них, мобілізований українець ліквідував окупантів та втік з місця служби. Росіяни оголосили підозрюваного в розшук, який поки не дав результатів.

Через інцидент з мобілізацією українця, який розстріляв російських солдатів, окупанти призупинили мобілізаційний процес в регіоні.

"Центр національного спротиву зауважує, що росіяни на ТОТ є ворог для більшості населення і їх заяви про приєднання та рефлексії колаборантів є жалюгідними", — наголошують у ЦНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни на тимчасово окупованих українських територіях використовують нові погрози щодо місцевих мешканців. Окупанти лякають, що відберуть новонароджену дитину, якщо один з батьків не матиме російського паспорта.

Також "Коментарі" писали про нову схему, завдяки якій росіяни з територій РФ приїжджають в окупований Маріуполь та заселяються в квартири, які були покинуті українцями через російське вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини