Головна Новини Суспільство події ДФС викрила міжнародну мережу піцерій в Україні в ухиленні від сплати податків
commentss НОВИНИ Всі новини

ДФС викрила міжнародну мережу піцерій в Україні в ухиленні від сплати податків

Популярна мережа закладів завдала збитків державі на 75 мільйонів гривень

16 грудня 2020, 14:32
Поділіться публікацією:

Державною фіскальною службою в Києві була викрита відома міжнародна мережа піцерій в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Відомо, що в державний бюджет не надійшло коштів на суму 75 мільйонів гривень.

ДФС викрила міжнародну мережу піцерій в Україні в ухиленні від сплати податків

ФОТО: З відкритих джерел

"Попередньо встановлено, що організована злочинна група здійснювала свою діяльність для ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах під час надання послуг мобільного харчування під відомим міжнародним брендом", — сказано в повідомленні ДФС.

Виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Дмитро Сосинович також розповів про обшуки приміщень, в ході яких було вилучено документи, цифрові носії та готівкові кошти, що належать мережі піцерій.

"Фактично, посадові особи одного з ТОВ, діючи в складі організованої групи, протягом тривалого періоду здійснювали на території України реалізацію товарно-матеріальних цінностей через стаціонарні магазини та інтернет-магазин і приховували реальні обсяги отриманого доходу, використовуючи підконтрольних фізичних осіб-підприємців, дохід яких фактично повинен був декларуватися ТОВ", — повідомили в Службі.

Нагадаємо, що народні депутати прийняли за основу і в цілому законопроект №4430, який містить норму про списання податкового боргу до 3,06 тисяч гривень. Згідно з нововведенням, списується пеня і штрафні санкції в разі самостійної сплати платниками податків податкового боргу за основним платежем протягом пів року з дати вступу в силу закону.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, правоохоронні органи викрили замовника викрадення, який вимагав викуп у розмірі 150 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини