Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мережі показали, як українські військові знищують окупантів у Запорізькій області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі показали, як українські військові знищують окупантів у Запорізькій області (ВІДЕО)

Українські воїни продовжують перетворювати окупантів на вугілля

28 травня 2022, 12:45
Поділіться публікацією:

На території Запорізької області наші захисники точними ударами знищили чергову партію російських загарбників та їхню військову техніку. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

У Мережі показали, як українські військові знищують окупантів у Запорізькій області (ВІДЕО)

Війна України. Фото - скріншот

Так, одному з населених пунктів Гуляйпільського району військові 45-ої окремої артилерійської бригади Збройних сил України разом з аеророзвідкою 15 ГУ ДВКР та Азовом влаштували для ворога справжню "пекельну вечірку".

"На одному з хуторів Гуляйпільського району орки організували масований рух. Дуже метушилися — мабуть, шукали діджея та музичні інструменти", — зазначили на сторінці 45-ої окремої артилерійська бригада ЗСУ у Facebook.

Точними артилерійськими ударами нашим воїнам вдалося знищити техніку та живу силу окупантів.

ВІДЕО (Facebook).

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформувало про те, що США планують передати Україні дуже важливе озброєння, яке допоможе українським воїнам у захисті територій на Донбасі. Своєю чергою посол Росії в США прокоментував новину про можливі постачання зброї в Україну і заявив, що росія занепокоєна цим, оскільки українські військові за допомогою цієї зброї можуть почати обстрілювати російські міста.

Також портал "Коментарі" повідомляв читачам про те, що російські окупанти проводять наступальні дії на багатьох напрямках. У Генштабі ЗСУ розповіли, де ворог намагався наступати, а де навпаки відступив. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Видання "Коментарі" передавало, що на травневому саміті можуть схвалити першу частину шостого пакета нафтових санкцій, які забороняють відвантаження російської нафти через морські порти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини