Головна Новини Суспільство Війна з Росією 94-й день війни: де ворог намагався наступати і де відступив
commentss НОВИНИ Всі новини

94-й день війни: де ворог намагався наступати і де відступив

Російські окупанти проводять наступальні дії на багатьох напрямках

28 травня 2022, 08:45
Поділіться публікацією:

28 травня розпочалася 94-та доба війни, яку Росія розв'язала проти України. Щодня українські воїни продовжують хоробро боротися за кожен шматочок нашої землі. У Генштабі ЗСУ розповіли, яка зараз загалом ситуація на різних напрямках.

94-й день війни: де ворог намагався наступати і де відступив

Війна України. Фото - з відкритих джерел

Так, ворог проводить активні наступальні дії у Донецькому напрямку. За інформацією джерела, російські окупанти продовжують вогневу поразку наших підрозділів уздовж лінії зіткнення. Також наголошується, що інтенсивність дій оперативно-тактичної та армійської авіації збільшилася.

У Лиманському напрямку з боку окупантів продовжуються обстріли з РСЗВ та мінометів у районах Озерного та Діброва. Ворог намагається закріпитись у районі н.п. Лиман.

Також загарбники спробували наступати в районі населеного пункту Пасіка, що на Харківщині. Проте, не маючи успіху, відійшли.

Наступальні та штурмові дії проводилися російськими військовими у районах населених пунктів Василівка, Комишуваха, Нагірне, Відродження. За даними Генштабу ЗСУ, ворог успіху не мав і тому відійшов.

Зазначається, що окупанти відступили в районах населених пунктів Новопіль та Новодарівка, зазнавши при цьому значних втрат внаслідок дії українських воїнів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачів про те, що президент Володимир Зеленський розповів про тяжкі бої за Лиман та Сєверодонецьк і визнав, що зараз ситуація на лінії фронту є дуже складною.

Також портал "Коментарі" поінформував про те, що журналісту Юрію Бутусову заборонили відвідувати військові частини на передовій. Експерти проаналізували ситуацію і висловили свою думку щодо цього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини