Головна Новини Суспільство Наука та освіта Неймовірне видовище: фотограф зняв запуск ракети на тлі Сонця (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірне видовище: фотограф зняв запуск ракети на тлі Сонця (відео)

Можна побачити, як ракета злітає на тлі Сонця, що сходить

21 жовтня 2020, 17:22
Поділіться публікацією:








Фотохудожнику Тревору Малманну вдалося зняти дійсно унікальний момент: запуск ракети на тлі Сонця. Про це пише видання bit.

Неймовірне видовище: фотограф зняв запуск ракети на тлі Сонця (відео)

Фотограф зняв запуск ракети на тлі Сонця. Фото: unsplash

Відомо, що запуск ракети відбувся 6 жовтня на мисі Канаверал в штаті Флорида. Falcon 9 створена компанією SpaceX, яка належить Ілону Маску.

Тревор опублікував неймовірне відео на своїй сторінці YouTube. Варто зазначити, що побачене здається просто нереальним і дуже красивим, правда?

"Вранці я став свідком того, як ракета Falcon 9 (B1058.3) підняла ще 60 космічних відділень супутників Starlink і пройшла диск Сонця! Це було неймовірне видовище і сподіваюся, вам сподобається це коротке відео", — підписав свою роботу фотограф.

Пізніше стало відомо, що супутники були доставлені на розрахункову орбіту, маршова ступінь Falcon 9 в 4-й раз сіла на плавучу платформу в океані.


Нагадаємо, гігантська чорна діра поглинула зірку, більшу ніж Сонце. Вчені дотримуються думки, що перш ніж повністю зникнути, AT2019qiz перетворюється в тонкі смужки матеріалу, які потім поглинає чорна діра. Також вони додали, що ця зірка досягала таких же розмірів, як наше Сонце, але за досить маленький проміжок часу вона зменшилася майже вдвічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини