Головна Новини Суспільство події Відведення військ на Донбасі розшириться
commentss НОВИНИ Всі новини

Відведення військ на Донбасі розшириться

Згідно з опублікованою інформацією, одна з ділянок, яка підлягає розминуванню, знаходиться поблизу населеного пункту Золоте, і буде очищена від вибухових пристроїв в рамках робіт щодо відкриття додаткового КПВВ в цьому районі

2 вересня 2020, 23:11 comments1084
Поділіться публікацією:

Визначено координати ще 19 ділянок розмінування в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Про це йдеться на офіційному сайті президента України.

Відведення військ на Донбасі розшириться

Фото: Армія-Inform

Сьогодні, 2 вересня, тристороння контактна група на чолі з першим українським президентом Леонідом Кравчуком з української сторони визначила ще чотири ділянки розведення військ на Донбасі.

Також відомо, що детальний план і проект доповнення до рамкового рішенням ТКГ про розведення підрозділів і озброєнь сторін буде розроблений пізніше підгрупою з питань безпеки.

Крім того, під час засідання тристоронньої контактної групи були узгоджені координати 20 пріоритетних ділянок розмінування в зоні проведення ООС. Підкреслюється, що один з ділянок знаходиться поблизу населеного пункту Золоте, і буде розмінована в рамках робіт з відкриття додаткового КПВВ в цьому районі. За попередніми даними, це може статися вже в листопаді.

Також сторонами було повністю узгоджено рамкове рішення щодо протимінної діяльності, яке в майбутньому стане основою для робіт з гуманітарного розмінування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук розповів, як закінчити війну на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини