Головна Новини Суспільство події Режисер фільму "Земляни" прокоментував захоплення заручників в Луцьку
commentss НОВИНИ Всі новини

Режисер фільму "Земляни" прокоментував захоплення заручників в Луцьку

Творець улюбленого фільму Максима Поганого заявив, що знімав картину не заради насильства, а проти нього

23 липня 2020, 22:50 comments1370
Поділіться публікацією:

Режисер фільму "Земляни", який Максим Поганий через захоплення заручників в Луцьку зажадав переглянути у всіх українців і топ-чиновників, заявив, що засуджує терористичний акт. Про цеповідомляє видання "Фокус".

Режисер фільму "Земляни" прокоментував захоплення заручників в Луцьку

"Земляни" не схвалюють і не виправдовують проявів терору, адже наше послання – це співчуття до всіх живих істот. Зміст цього фільму – це глобальна бійня мільярдів беззахисних тварин, яка не тільки шкідлива для здоров'я, але і є першопричиною кліматичних змін. Однак ми не використовуємо терор, щоб звернути увагу людей на терор", — прокоментував подію Шон Монсон.

При цьому він зазначив, що влада України проявили себе відважно, не дозволивши понести втрати людських життів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що фільм "Земляни" за добу буквально злетів у кількості запитів і популярності по всьому світу, враховуючи обставини в Луцьку.

Як пояснюють в Google, числа позначають рівень інтересу до теми по відношенню до найбільш високого показника в таблиці для певного регіону та періоду часу. Так, 100 балів означають найвищий рівень популярності запиту, 50 – рівень популярності запиту, вдвічі менший порівняно з першим випадком. 0 балів означає розташування, за якою недостатньо даних про розглянутому запиті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини