Головна Новини Суспільство події Копи все ще намагаються звільнити заручника в Полтавській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Копи все ще намагаються звільнити заручника в Полтавській області

У поліції Полтавської області кажуть, що спецоперація "Грім" все ще триває

23 липня 2020, 15:43
Поділіться публікацією:

Копи все ще намагаються звільнити заручника в Полтавській області

Представник пресслужби поліції Полтавської області Поліна Ларіна заявила про те, що правоохоронці продовжують спецоперацію "Грім" по затриманню злочинця з гранатою. Інформацію про те, що Романа Скрипника затримали, представник поліції назвала неправдивою. Однак ніяких подробиць про переговори, а також про те, де зараз знаходиться авто з озброєним нападником і заручником, в поліції не розкривають.

У ЗМІ пишуть про те, що ВАЗ-2115 може знаходиться на території Київської області, однак у МВС цю інформацію не підтверджують.

Копи все ще намагаються звільнити заручника в Полтавській області - фото 2
Копи все ще намагаються звільнити заручника в Полтавській області - фото 3

Нагадаємо, переслідували злочинця копи за підозрою у викраденні авто, однак на вул. Остапа Вишні він дістав гранату РГД-5, погрожуючи підірвати спочатку себе, потім — узятого в заручники правоохоронця. Незабаром загарбник висунув перша вимога — автомобіль для того, щоб сховатися. Полковник Віталій Шиян запропонував себе в обмін на іншого правоохоронця і, вже як заручник поїхав на службовому ВАЗ разом з викрадачем.

Роман Скрипник — житель Полтави, працює слюсарем на підприємстві, біля якого його і намагалися затримати за викрадення авто. 32-річний чоловік уже був судимий за торгівлю наркотиками, крадіжки та шахрайство і, ймовірно, не хоче отримати ще один термін. За непідтвердженою інформацією, Скрипник лікувався у психіатричній лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини