Головна Новини Суспільство Війна з Росією ГУР Міноборони повідомило про спецоперацію в Москві. Міноборони РФ нічого не вдіяло
commentss НОВИНИ Всі новини

ГУР Міноборони повідомило про спецоперацію в Москві. Міноборони РФ нічого не вдіяло

Головне управління розвідки спалило російський гелікоптер Ка-32 на військовому аеродромі в Москві. Зазначається, що операція була проведена у ніч на 26 квітня

26 квітня 2024, 15:24
Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міноборони підтвердило інформацію про те, що його силами знищено російський багатоцільовий гелікоптер Ка-32 на аеродромі у російській столиці Москві.

ГУР Міноборони повідомило про спецоперацію в Москві. Міноборони РФ нічого не вдіяло

Вертоліт Ка-32

Як відзначили в ГУР Міноборони спецоперація була проведена в ніч на 26 квітня на аеродромі "Остафьєво". Прикметно, що цей аеродром належить міністерству оборони РФ.

"Аеродром належить мо рф та експлуатується спільно з підприємством "ґазпромавіа", що входить до структури ВАТ "ґазпром",
— сказано в повідомленні ГУР Міноборони.

Розвідники відзначили, що знищений Ка-32, країна-терорист використовувала в інтересах московського авіаційного центру. Як відзначили в ГУР цей гелікоптер раніше використовували для підтримки операцій російської окупаційної армії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в Росії бояться, що Сили оборони влаштують їм пекло 7 та 9 травня. Російські експерти припускають, що українські військові можуть вдарити по Кримському мосту, ворожим аеродромам та складам з боєприпасами. Також вони звернули увагу на те, що у України є власні дрони, які вже можуть навіть долетіти до Мурманську. Тому росіяни припускають, що безпілотники можуть завдати нищівних ударів по стратегічним об’єктам в тилу Росії.

При цьому відомо, що активно працюють на території країни-агресора не тільки розвідники, а і представники спецслужб, які активно завдавали ударів по російським НПЗ і вже перейшли до знищення великих складів, де зберігається паливо. На думку експертів, операції СБУ будуть продовжуватися і вже скоро вони дійдуть до Москви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 квітня 2024, 14:49

Могли б одразу кілька спалити. Але що очікувати від верховного? Карликова велич, карликові крихітні результати які ні на що не впливають.


Новини