Головна Новини Суспільство Війна з Росією Процес пішов: кого Кремль почав завозити на окуповані території
commentss НОВИНИ Всі новини

Процес пішов: кого Кремль почав завозити на окуповані території

За інформацією Центру нацопору, росіяни завезли священиків із Чувашії на окуповані території Запоріжжя

28 березня 2024, 17:08 comments3284
Поділіться публікацією:

На тимчасово окуповані території Запорізької області прибули священики із Чувашії. Таким чином, Кремль планує розвивати фейкову "єпархію" у рамках агентурної діяльності. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Процес пішов: кого Кремль почав завозити на окуповані території

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Москва повністю змінила керівний склад фейкової Бердянської Єпархії. Попереднього російського ставленика Андрія Волчкова відправили на заслання до Біробіджана, тому що захоплені росіянами церкви ігнорують місцеві", — йдеться у повідомленні ЦНС.

При цьому аналітики ЦНС зазначають, новим ставлеником російських спецслужб на посаді став Олександр Бєлков (за легендою єпископ Феодор), якого направили до Бердянська із Чувашії.

"Він прибув разом зі своїм почтом, завдання якого налагоджувати агентурну мережу в регіоні", — інформують у ЦНС.

Зазначимо, раніше в британській розвідці заявили, що путінський режим на тимчасово захоплених українських територіях намагається не гаяти часу і робити все можливе, щоб викорінити все, що пов'язано з Україною. Російська влада готує чиновників і будує в'язниці.

У відомстві зазначили, що Російська академія народного господарства та державної служби запускає магістерську програму "Державне та муніципальне управління", яка, за словами представника вишу, дасть випускникам навички роботи на всіх рівнях влади, у тому числі у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях. Крім того, Міністр юстиції Росії Костянтин Чуйченко заявив, що Росія створила 58 федеральних пенітенціарних установ на тимчасово окупованих територіях України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини