Головна Новини Суспільство медицина Олексій Данілов: "Питання локдауна вирішене на 100 відсотків"
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Данілов: "Питання локдауна вирішене на 100 відсотків"

За словами глави РНБО, введення тотального карантину - це питання часу

1 грудня 2020, 16:03 comments1229
Поділіться публікацією:

Введення тотального локдауна підтвердив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов. За його словами, весняний локдаун дав очікуваний результат — влада змогла якоюсь мірою підготуватися до пандемії в Україні. Запровадження другого локдауна залежить від того, яка інформація щодо захворюваності надходитиме найближчими днями.

Олексій Данілов: "Питання локдауна вирішене на 100 відсотків"

За словами Данилова, інформація про те, що локдаун в Україні буде введений, відповідає реальності на 100 відсотків.

"Це справа часу — чи це станеться в грудні, чи в січні з другого числа — саме про це зараз йде дискусія з експертами", — заявив Глава РНБО.

За словами політика, вчора у Зеленського тривала багатогодинна нарада, на якій обговорювалося введення тотального карантину з найменшими втратами для українців.

Разом з тим, Данілов наголошує, що введення локдауна і його тривалість залежить в першу чергу від жителів України і їх відношення до карантинних обмежень.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, яка вакцина проти COVID-19 від американської фармацевтичної компанії Moderna продемонструвала 100-відсоткову ефективність при терапії у хворих з важким перебігом захворювання. Таку заяву сьогодні зробили представники компанії-виробника.

Крім того, "Коментарі" писали про те, в чому лежить секрет контролю над захворюваністю в азійських країнах, таких як Китай, який поборов пандемію, Японія, В'єтнам та Південна Корея, в той час поки практично весь світ веде запеклу війну з коронавірусом, що викликав пандемію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини