Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи дійсно танки Abrams вивели з фронту. Військовий розповів, у чому може бути вигода для ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи дійсно танки Abrams вивели з фронту. Військовий розповів, у чому може бути вигода для ЗСУ

Західні ЗМІ повідомляють про те, що в Україні вивели з фронту американські танки Abrams. Як відзначив в ефірі 24 каналу командир батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр Юрій Федоренко вогненна міць броньованої техніки знизилася

26 квітня 2024, 19:21
Поділіться публікацією:

Як відзначив Юрій Федоренко, зараз можна говорити про те, що вогнева міць броньованої техніки на фронті істотно знизилася. При цьому він підкреслив, що це привело до того, що актуальність застосування такої техніки в зоні бойових дій знизилась в рази.

Чи дійсно танки Abrams вивели з фронту. Військовий розповів, у чому може бути вигода для ЗСУ

Танк Abrams

Саме тому, як вважає Федоренко, є зміст в тому, щоб зробити все для збереження деяких позицій броньованої техніки. За його словами, цю техніку краще зберегти, щоб у майбутньому її можна було використати на окремих ділянках під час проведення спеціальних операцій.

При цьому військовий підкреслив, що в цілому можна говорити про те, що безпілотні системи привели до нівелювання актуальність броньованої техніки. І це, каже Федоренко, хороша новина для Сил оборони.

Справа у тому, підкреслює військовий, що російські терористичні війська переважають Сили оборони за кількістю наявних у них броньованих засобів — як танків, так і БМП. Тобто, відзначає Федоренко, якщо б на фронті не було дронів, то це серйозно ускладнило б ситуацію.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що агентство Associated Press повідомило про те, що від лінії бойових зіткнень були відведені танки M1A1 Abrams, через загрозу дронів.

При цьому, як повідомив військовий оглядач Олександр Коваленко, цілком ймовірно, що таке рішення могло бути прийняте. За його словами, в 2023 року західні танки часто відправлялися на фронт без додаткового захисту, саме це і ставало причиною того, що війська окупантів могли завдати їм шкоди. Експерт вважає, що у відведені американських танків немає нічого страшного, особливо, якщо мова йде про встановлення на них додаткового захисту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини