Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти почали завивати. Стало відомо, де ЗСУ отримали серйозні успіхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти почали завивати. Стало відомо, де ЗСУ отримали серйозні успіхи

Сили оборони мають успіхи на лівому березі Херсонської області, заявив в ефірі Freedom військовий експерт Дмитро Снєгирьов. За його словами, військові просунулися вглиб території і перешкоджають оркам проводити ротації

26 квітня 2024, 20:05 comments2977
Поділіться публікацією:

Сили оборони мають серйозні успіхи на Херсонському напрямку в районі села Кринки, заявив Дмитро Снєгирьов. За його словами, ЗСУ вдалося розширити зону присутності на лівому березі Дніпра до 1,5 кілометра і вглиб до 300 метрів. І це при тому, підкреслив експерт, що на цьому напрямку зібрані великі сили окупантів.

Окупанти почали завивати. Стало відомо, де ЗСУ отримали серйозні успіхи

Війна в Україні

Як відзначив Снєгирьов, загарбники вимушені визнати, що Сили оборони таки досягли успіху і змогли розширити плацдарм. Окрім того, додає він, практично всі тимчасово окуповані території лівобережжя зараз знаходяться під вогневим контролем Сил оборони.

Ще одним досягненням, за його словами, є те, що військові зуміли збільшити дальність ураження FPV-дронів до 20 кілометрів. Тобто, підкреслив експерт, мова йде про третину контрольованої окупантами території Херсонської області. Саме тому, ворог не може за таких умов проводити ротацію та вивозити своїх поранених.

"Вони самі визнають, що ситуація досить критична”,
— підкреслив військовий експерт. 

Окрім того, він додав, що цей плацдарм, який формують Сили оборони важливий ще і тому, що він критично близько до анексованого Криму. За його словами, мова йде про приблизно 60 кілометрів. За його словами, створюються передумови для можливого успішного просування Сил оборони безпосередньо до адміністративного кордону к Кримом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна готується звільнити анексований півострів. Про це знають також і окупанти. Зокрема, за інформацією партизанів, вони почали будувати укріплення на всій території Криму, в тому числі і на кордоні з Херсонською областю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини