Головна Новини Суспільство медицина Хвиля буде важкою: лікар розповіла про прояви COVID-19, яких ще не було
commentss НОВИНИ Всі новини

Хвиля буде важкою: лікар розповіла про прояви COVID-19, яких ще не було

Вперше за весь період коронавірусу до лікарні надійшли кисневозалежні діти

21 лютого 2021, 19:08 comments2006
Поділіться публікацією:

В одну з лікарень Івано-Франківської області вперше за весь час пандемії надійшли дві кисневозалежні дитини з важкою формою коронавірусу. Зокрема, дві з них віком до одного року. Про це повідомляє лікар Городенківської лікарні Олександра Косовець, передає ТСН.

Хвиля буде важкою: лікар розповіла про прояви COVID-19, яких ще не було

Лікар розповіла про прояви COVID-19, яких ще не було - фото з відкритих джерел

За словами спеціалістки, коронавірусні відділення лікарні переповнені, і медичним працівникам доводиться перепрофілювати неврологічні відділення для прийому хворих COVID-19. Вона також зазначила, що лікування важких випадків захворювання є дорогим, а деякі препарати доводилося збирати з різних аптек.

"Ця хвиля COVID-19 буде важкою. Напевно, вірус дуже сильно мутував, адже є випадки, коли хворі взагалі не відчули що у них є серйозні проблеми в легенях, а прояви мінімальні. Субфебрильна температура 37,1-37,2 — багато людей не звертають на неї уваги і продовжують відвідувати громадські місця без обстеження ПЛР. Серйозною проблемою є також те, що всі втомилися і перестали міряти температуру взагалі перед тим як йти на роботу або в школу ", — розповіла лікар.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що найбільш критична ситуація з поширенням коронавірусного захворювання COVID-19 в Україні зараз спостерігається в трьох регіонах. За результатами моделювання, погана обстановка фіксується в Закарпатській області. Крім того, відзначають експерти, в зоні ризику опинилися Івано-Франківська та Чернівецька області. У зв'язку з цим, з 22 до 28 лютого в Івано-Франківській області вводиться карантин так званого "червоного" рівня




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини