Головна Новини Суспільство події Загинув син Геннадія Корбана: подробиці події — ЗМІ (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинув син Геннадія Корбана: подробиці події — ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

Загиблому юнаку було всього 16 років

6 січня 2021, 12:27 comments3682
Поділіться публікацією:








Загинув син Геннадія Корбана: подробиці події — ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

Геннадій Корбан із сином. Фото із відкритих джерел

5 січня на Дніпропетровщині трагічно загинув син відомого політика Геннадія Корбана Лев. 16-річний підліток разом зі своєю подругою вирушили кататися на квадроциклах у полі й не повернулися додому. Про подію повідомляє низка ЗМІ із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

За попередньою інформацією, Лев Корбан та його супутниця потрапили у ДТП, що призвело до заїзду у водойму. Обоє неповнолітніх користувалися пасками безпеки й, вочевидь, не змогли їх розстебнути, опинившись у воді. Трагедія сталася у селі Новоолександрівка Дніпровського району. Тіла Лева Корбана та його подруги знайшли у річці Мокра Сура.

Відео рятувальної операції опублікував YouTube-канал "Днепр Оперативный LIVE". 

UPD. За повідомленням відділу комунікації поліції Дніпропетровської області, загиблі підлітки вирушили у подорож не на квадроциклі, а на баггі. Ці транспортні засоби схожі між собою, та все одно відрізняються. Баггі  — це компактне легкове авто високої прохідності. Його зазвичай використовують для їзди по бездоріжжю, як і було у випадку із Корбаном.

Загинув син Геннадія Корбана: подробиці події — ЗМІ (ОНОВЛЕНО) - фото 2

Також правоохоронці інформують, що пошук потонулих дітей відбувався пізно ввечері 5 січня. Нині слідчі продовжують з’ясовувати всі деталі трагедії, проводяться відповідні експертизи.

"Проводиться розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України", — зазначається на сайті поліції. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про трагедію, якою закінчилося "полювання" за крутими селфі — на Західній Україні загинуло двоє школярок.

Також на порталі можна дізнатися, за яких обставин в Афганістані померло одразу 15 дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини