Головна Новини Суспільство події Суд визнав законим аукціон з продажу майна банкрута ПрАТ "Бліц-Інформ"
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд визнав законим аукціон з продажу майна банкрута ПрАТ "Бліц-Інформ"

Про це йдеться в рішенні Господарського суду Києва

18 грудня 2020, 20:08
Поділіться публікацією:

Господарський суд міста Києва визнав законним аукціон з продажу майна банкрута ПрАТ "Бліц-Інформ" — одного з найбільших українських поліграфічних підприємств, що відбувся 18 листопада 2019 року. Власником активів банкрута ПрАТ "Бліц-Інформ" стало ТОВ "Палп Мілл Прінт".

Суд визнав законим аукціон з продажу майна банкрута ПрАТ "Бліц-Інформ"

"16 грудня 2020 року Господарський суд міста Києва ухвалив рішення, яким  аукціон з продажу майна банкрута ПрАТ "Бліц-Інформ", що відбувся 18 листопада 2019 року, — визнаний законним! Судом встановлено відсутність порушень з боку ліквідатора та інших учасників процесу в процедурі підготовки та проведення аукціону", — підкреслив співвласник та генеральний директор ТОВ "Палп Мілл Прінт" Олег Дубровка.

Таким чином, прийняте рішення у справі №910/2592/19, яким було відмовлено у задоволенні позовів Акціонерного товариства "Асвіо-Банк", Товариства з обмеженою відповідальністю "Арумтек", Акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України", Товариства з обмеженою відповідальністю "Текур" та компанії ЮПіЕм Сейлз Ої. Судом встановлено відсутність порушень з боку ліквідатора та інших учасників процесу в процедурі підготовки та проведення аукціону.

Разом з тим Дубровка зазначив, що ситуацію все ще не можна назвати стабільною, адже законні власники майна відчувають неабиякий тиск з боку окремих представників правоохоронних органів. В рамках кримінального провадження, начебто за фактом вчинення розтрати майна ліквідатором ПрАТ "Бліц-Інформ", проводяться слідчі дії, хоча ряд перевірок діяльності ліквідатора ПрАТ "Бліц-Інформ", ініційованих АТ "УКРЕКСІМБАНК", завершились висновками про відсутність будь-яких порушень у процедурі підготовки та проведення аукціону.

"В одному із судових засідань в кримінальному процесі, суддя звернувся до наших опонентів — "Шановні, ви вимагали накласти арешти на майно, бо боялись, що ТОВ "Палп Мілл Прінт" поріже потужності на брухт, продасть те, що є можливість продати, та втечуть, а виявилось навпаки, вони оживили виробництво, зберегли робочі місця, створюють нові, на сьогодні — 550 людей працює на підприємстві, для них створили соціальні умови, сплачують податки, планують розвиток — таким підприємствам потрібно допомагати, бо вони — це майбутнє нашої держави, а не пусті декларації на папері", — сказав співвласник та генеральний директор ТОВ "Палп Мілл Прінт" Олег Дубровка.
Раніше "Коментарі" писали про те, що адвокат розповів з якою метою Янукович хоче брати участь в суді, а ЗМІ відмовили в присутності на засіданні
Крім того, порталу стало відомо, що екс-глава "Нафтогазу" Юрій Вітренко отримає 4 млн доларів премії за виграш справи в Стокгольмському суді



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини