Головна Новини Суспільство події Стало відомо, чи підтримують українці введення січневого локдауна
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи підтримують українці введення січневого локдауна

В опитуванні брало участь 2,5 тисячі українців

17 грудня 2020, 19:02
Поділіться публікацією:

Більшість українців виступають за введення тотального карантину. Таке твердження висловила соціологічна група "Рейтинг". Відомо, що соціологічне опитування представники організації провели з 12 по 14 грудня.

Стало відомо, чи підтримують українці введення січневого локдауна

В соціологічному дослідженні брали участь 2,5 тис. повнолітніх українців шляхом випадкового набору телефонних номерів мобільних операторів.

Так, стало відомо, що 56% підтримують рішення Кабміну про введення локдауна з 8 січня, 41% — виступають проти таких заходів. 52% опитуваних впевнені, що пандемія зійде нанівець після жорстких карантинних заходів, 45% — не впевнені в такому результаті.

Понад 70% респондентів висловилися за закриття в рамках локдауна спортзалів, кінотеатрів, закладів харчування, 25 відсотків не вважають таке рішення правильним. За закриття шкіл висловилися 54% опитуваних, 43% виявилися проти. Закриття продовольчих ринків підтримують 31%, решта висловилися проти. За обмеження руху транспорту між містами проголосували 23%, практично всі інші, з невеликим винятком — проти, за обмеження руху громадського транспорту -18% — за, 80% — проти.

Стало відомо, чи підтримують українці введення січневого локдауна - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що Міносвіти та науки пропонуємо середнім навчальним закладам продовжити зимові канікули на час локдауна, який буде введений по всій території України з 8 до 24 числа наступного місяця.

Крім того, порталу стало відомо про те, чи будуть працювати КПВВ під час локдауна в січні. З цього питання урядом були внесені зміни до відповідної постанови. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини