Головна Новини Суспільство події Повторне використання коробок «Нової пошти»: як насправді працює послуга
commentss НОВИНИ Всі новини

Повторне використання коробок «Нової пошти»: як насправді працює послуга

Співробітники «Нової пошти» відмовляються надавати послуги, описані на сайті компанії

13 січня 2021, 20:37 comments1967
Поділіться публікацією:

Сайт компанії "Нова пошта" розповідає про дуже корисну послугу — брендові коробки пошти можна повернути в обмін на бонуси. Правда, як виявилося, ця послуга може бути недоступною у всіх відділеннях.

Повторне використання коробок «Нової пошти»: як насправді працює послуга

Коробка "Нова пошта"

У "Новій пошті" відзначають, що клієнти можуть повернути коробки за умови, що вони отримують і оплачують посилки в брендованих коробках НП, а також на їх смартфонах встановлено додаток компанії. Після повернення коробки на бонусний рахунок клієнта повинні повернутися гроші. Можна отримати 1 або 2 грн бонус-знижки в залежності від розміру коробки.

Але все виявилося не так "солодко", як про це йдеться на сайті "Нової пошти".

Журналіст порталу "Коментарі" отримав посилку в одному зі столичних відділень НП і вирішив повернути коробку, згідно з умовами, описаним на сайті. Але співробітники відділення навідріз відмовилися приймати використану упаковку. У відповідь на питання про те, чому на сайті детально описана послуга, а у відділенні її відмовляються надавати, у відділенні просто розвели руками та сказали, що нічого про подібну "акцію" не чули.

Ми звернулися до прес-служби "Нової пошти" з проханням роз'яснити, як насправді можна скористатися послугою і чому у відділенні можуть відмовитися приймати коробки. Але поки відповідь компанії ми так і не отримали.

Нагадаємо, шахрай хотів привласнити собі 47 тисяч гривень, але його схему розкрили. Інцидент трапився на одному з відділень київської "Нової пошти". Працівники компанії помітили щось недобре і звернулися за допомогою до правоохоронних органів. Як потім з'ясувалося, не дарма.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини