Головна Новини Суспільство події Охорона знову не пускає Тупицького в КСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Охорона знову не пускає Тупицького в КСУ

У прес-службі Конституційного Суду відзначили, що нездійснення адміністративних функцій голови суду призведе до дестабілізації роботи всієї установи

19 січня 2021, 12:35
Поділіться публікацією:

Управління державної охорони знову не допускає декількох суддів Конституційного суду на їх робочі місця. У їх числі й очільник КСУ Олександр Тупицький. Дану інформацію оприлюднили в телеграм-каналі Pavlovsky News.

Охорона знову не пускає Тупицького в КСУ

Олександр Тупицький - фото з відкритих джерел

Як передає канал, суддів не впускали спочатку на подвір'я, а потім і в саму будівлю суду.

"За словами Олександра Тупицького, вказане є черговою спробою протиправного втручання в діяльність Голови Конституційного Суду України, перешкодою виконанню ним своїх службових обов'язків, спрямованим на блокування роботи Конституційного Суду України в цілому", — заявили на офіційному сайті КСУ.

Більш того, в прес-службі Конституційного Суду відзначили, що нездійснення адміністративних функцій очільника суду призведе до порушення роботи всієї інстанції.

Нагадаємо, що 29 грудня президент України Володимир Зеленський тимчасово позбавив повноважень главу головного державного суду України Олександра Тупицького. Термін відсторонення — два місяці. Відомо, що в самому Конституційному Суді не визнали це рішення глави держави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що скандально відомий голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький вважає, що йому хочуть вручити липову підозру. Відповідну заяву глави суду опубліковано на офіційному сайті відомства. Також стало відомо, що в Конституційному Суді України спростували інформацію про занадто дорогий відпочинок Олександра Тупицького. Цю інформацію розміщено відділом комунікацій КСУ і правового моніторингу на офіційному сайті організації.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини