Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Мінкульт закупив для дітей 1200 книжок про ЛГБТ-кохання "Принцеса+принцеса"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінкульт закупив для дітей 1200 книжок про ЛГБТ-кохання "Принцеса+принцеса"

Книжки для п'ятирічних малюків про одностатеве кохання розіслали в дитячі та шкільні бібліотеки

27 січня 2021, 19:15 comments1485
Поділіться публікацією:

Міністерство культури України придбало за державний кошт більше 1000 книжок про лесбійське кохання "Принцеса+принцеса: довго і щасливо" і розіслало їх по дитячих бібліотеках. Про це повідомляє сайт громадянського руху "Всі разом".

Мінкульт закупив для дітей 1200 книжок про ЛГБТ-кохання "Принцеса+принцеса"

ЛГБТ-комікс "Принцеса+принцеса". Фото: видавництво "Рідна мова"

Автором книжки є письменниця з Нової Зеландії. "Принцеса+принцеса" має віковий ценз "для дітей від 5 років" і пропонує дітлахам історію про двох дівчаток, які врешті одружуються.

На запити руху "Всі разом" відповіли у Міністерстві культури та інформаційної політики, і зазначили, що книжка була включена до списку закупівлі ще за Кабміну Гройсмана.

"Сформовано та затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 року №598 Перелік книжкової продукції, що придбавається для поповнення бібліотечних фондів. Відповідно до Переліку книга "Принцеса+принцеса: довго і щасливо" у граничній кількості 1240 примірників була придбана для поповнення бібліотечних фондів", — повідомив Мінкульт у листі.

В Українському Інституті книги розповіли, що до вказаного переліку увійшли кілька книжок видавництва "Рідна мова", на загальну суму 666 тисяч гривень, серед них і дитяча історія про одностатеве кохання.

Наразі "Всі разом" готують лист до Міністерства культури та інформаційної політики, де вимагатимуть вилучити усі примірники з державних бібліотек, посилаючись на те, що подібна література руйнує підвалини інституту сім'ї і спонукає дітей до девіантної поведінки.

Нагадаємо, що в США вирішили повернутися до політики Обами і дозволили трансгендерам служити в американські армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

8 квітня 2021, 14:47

Есть понятие "гендерное воспитание", когда ребенку прививают необходимые правила поведения в обществе, соответственно принадлежности к своему полу. И есть пропаганда нетрадиционной сексуальной ориентации, когда не сформировавшемуся сознанию внушают, что отклонения - это не только нормально, но даже классно! Смотрите, какие принцессы счастливые! Какие у них наряды на свадьбе... В возрасте от 5 лет воспринимаются наряды, эмоции... и правила, что отклонения - это классно.

Мастер

11 лютого 2021, 08:49

Глупая история. Вряд ли те кто, одобрял этот комикс в госсзакупку его читали, или думал о том, что он о двух принцессах. Раздули статьи на всех новостных сайтах типа того, что сознательно комиссия одобрила закупку этого комикса. Его нужно изъять из продажи без публикаций во всех СМИ как сенсации.

Дан

27 січня 2021, 20:52

За это боролся ма.йдан

Дан

27 січня 2021, 20:51

За это боролся майдан..

Брат

27 січня 2021, 20:41

Дебилы,блд.Вас спасет только напалм.


Новини