Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці Китайський зоопарк видавав собак за панд (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський зоопарк видавав собак за панд (ВІДЕО)

Відвідувачі китайського зоопарку вважали, що вони дивляться на новий вид панд.

8 травня 2024, 16:02 comments1089
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Китайський зоопарк Тайчжоу в провінції Цзянсу, щоб залучити більше нових відвідувачів пофарбував собак подібно до панд. Після цього тисячі людей прийшли подивитися на "штучних панд" чи "собакопанду".

Китайський зоопарк видавав собак за панд (ВІДЕО)

Зоопарк у Китаї видавав собак за панд. Фото з відкритих джерел

Китайський зоопарк Тайчжоу розташований за 1000 км на південь від Пекіну став центром уваги, коли 1 травня представив двох нових істот у зоопарку, яких відвідувачі називають "собакопандами". Ці пухнасті тварини, які схожі на великих панд, одночасно викликали захват і збентеження відвідувачів.

Інформаційна дошка на вольєрі пояснює, що собаки-панди — це не окрема порода, а скоріше домашні собаки, які піддаються стрижці або народжуються з природним малюнком шерсті, схожим на панд. Попри це, деякі відвідувачі помилково вважали, що це новий вид панд. Коли вони дізнавались, що це не панди, а собаки породи чау-чау, то висловлювали своє обурення.

Інші ж відвідувачі критикували, що фарбування тварин може їм зашкодити. Проте у китайському зоопарку запевнили, що використали нешкідливі барвники для собак. Але більшість людей назвали таку ініціативу зоопарку жорстоким поводженням з тваринами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірані зафіксували рідкісне явище, коли з неба почали падати живі риби. Виявилось, що торнадо їх підняло з моря та перенесло на сушу, де риби випали після дощу.

Також "Коментарі" писали про п'ять порід маленьких собак, які найкраще підійдуть для квартири або дому. Кожна з порід собак має свої характеристики на які потрібно зважати перед вибором домашнього улюбленця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини