Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі гуманітарна допомога потрапляє на полиці магазинів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі гуманітарна допомога потрапляє на полиці магазинів

Частина гуманітарних вантажів з території РФ, опиняється на полицях місцевих продуктових магазинів

27 травня 2022, 17:52
Поділіться публікацією:

Окупанти продовжують запроваджувати проти мирного населення тактику терору. Частина продуктів харчування, що приходять до окупованого міста, опиняються на полицях місцевих магазинів. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

У Маріуполі гуманітарна допомога потрапляє на полиці магазинів

У Маріуполі серед населення зростає невдоволення (фото з відкритих джерел)

 За його словами, у місті зростає невдоволення серед населення через корупцію окупантів.

"У Маріуполі через зруйновані об'єкти інфраструктури критичні проблеми з електроенергією та водопостачанням. Невдоволення з боку місцевого населення викликають корумповані дії окупаційної влади. Зокрема, частина продуктів харчування, які завозяться, так званим гуманітарним вантажем з території РФ, опиняється на полицях місцевих продуктових магазинів", — підкреслив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дружина захисника "Азовсталі" розповіла, що чоловік думає про операцію порятунку. Українка Наталя  Зарицька  повідомила, що  минулого вівторка, вдень,  перебуваючи  в приміщенні  українського посольства на території  Туреччини, поспілкувалась  в ході  телефоної розмови   з чоловіком, який  в той день разом з іншими бійцями перебував на підприємстві  "Азовсталь". Про це дружина одного із захисників "Азову"  розповіла  під  час ефіру інформаційного телемарафону. Бійці в той час  знаходились   на території "Азовсталі". Вона ще  зазначила, що від чоловіка взнала про трагічну долю  інших азовців,  яких добре знала. Ще Зарицька передала думку  свого чоловіка  про операцію з їх порятунку. При цьому, дружина  бійця цього полку, що разом з іншими родичами військових  з Маріуполя, прибула  в Туреччину, подякувала турецькій  владі  за вже зроблену  підтримку захисників  України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини