Головна Новини Суспільство події Дружина захисника "Азовсталі" розповіла, що чоловік думає про операцію порятунку
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина захисника "Азовсталі" розповіла, що чоловік думає про операцію порятунку

Наталія Зарицька мала можливість 10 хвилин поспілкуватись телефоном з чоловіком

19 травня 2022, 21:15 comments2572
Поділіться публікацією:








Українка Наталя  Зарицька  повідомила, що  минулого вівторка, вдень,  перебуваючи  в приміщенні  українського посольства на території  Туреччини, поспілкувалась  в ході  телефоної розмови   з чоловіком, який  в той день разом з іншими бійцями перебував на підприємстві  "Азовсталь". Про це дружина одного із захисників "Азову"  розповіла  під  час ефіру інформаційного телемарафону . Бійці в той час  знаходились   на території "Азовсталі".

 Дружина захисника "Азовсталі" розповіла, що чоловік думає про операцію порятунку

Захисник "Азовсталі" розповів про операцію порятунку (фото з відкритих джерел)

"Мій чоловік вийшов на зв’язок, йому дали 10 хвилин інтернету. Він сказав, що виконуватиме наказ командування — рятувати своє життя і це нелегке рішення для них всіх. Мій чоловік сказав, що це шлях від пекла до пекла",- сказала українка.

Вона ще  зазначила, що від чоловіка взнала про трагічну долю  інших азовців,  яких добре знала. Ще Зарицька передала думку  свого чоловіка  про операцію з їх порятунку.

"Він розповів, що коли влучив напалм на територію "Азовсталі", в той раз одночасно загинуло 70 хлопців, всі вони згоріли до кісток. Позавчора чоловік телефоном сказав, що за день до того, був найгірший день в його житті і гірше вже нема куди. Він сказав, що вони і так почувалися немов в полоні та в пастці, тепер це буде просто оформлене рішення",- зазначила  українка.

При цьому, дружина  бійця цього полку, що разом з іншими родичами військових  з Маріуполя, прибула  в Туреччину, подякувала турецькій  владі  за вже зроблену  підтримку захисників  України.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що почався вихід важкопоранених захисників Маріуполя.Російська служба ВВС з посиланням на Reuters повідомила, що близько 10-ти автобусів виїхало з Азовсталі з українськими військовими. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини