Головна Новини Суспільство події Евакуація бійців з "Азовсталі": почався вихід важкопоранених захисників Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація бійців з "Азовсталі": почався вихід важкопоранених захисників Маріуполя

Арестович повідомив, що Володимир Зеленський виступить з окремим звернення щодо ситуації в Маріуполі

16 травня 2022, 23:30 comments2529
Поділіться публікацією:
16 травня розпочалася евакуація важкопоранених бійців з Азовсталі. Через деякий час стане зрозуміло, скільки захисників вийдуть. Також з виступом має вийти президент Володимир Зеленський. Про це написав у мережі журналіст Олексій Братущак.
Журналіст повідомив, що евакуація з "Азовсталі" нарешті розпочалася.
"Кілька годин тому почався вихід важкопоранених бійців з Азовсталі. Найближчим часом стане відомо, чи вийдуть всі. Чекаємо на заяву Зеленського. Важливо. Щоб не сталося. Для нас оборонці Маріуполя — завжди будуть Героями. Вони стояли незламно. І як справжні воїни виконували наказ. Якби важко не було",- написав Братущак.
Російська служба ВВС з посиланням на Reuters повідомила, що близько 10-ти автобусів виїхало з Азовсталі з українськими військовими. Радник президента України Олексій Арестович повідомив, що Володимир Зеленський виступить з окремим звернення щодо ситуації в Маріуполі.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Верещук закликала не перебільшувати вплив світових лідерів. Очільниця Міністерства з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук розповіла про евакуацію українських захисників з "Азовсталі". За її словами, наразі тривають дуже складні переговори з ворогом.Також вона закликала не перебільшувати вплив світових лідерів. Адже нині тривають дуже складні перемовини з ворогом, а результат може не задовольнити усіх.
Тако "Коментарі" інформували про те, що на захисників "Азовсталі" окупанти вперше скинули фосфорні бомби. На завод "Азовсталь" у Маріуполі було скинуто фосфорні або запальні бомби. Такий вид зброї окупантами у Маріуполі було застосовано вперше.  
 

Евакуація бійців з "Азовсталі": почався вихід важкопоранених захисників Маріуполя

Розпочався вихід важкопоранених бійців з "Азовсталі" (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини